Varför e-post är en mycket kraftfullare kanal än sociala medier.

Varför skicka e-post till någon är mer kraftfull än att kontakta dem på sociala medier e-post är det mest personliga sättet att kontakta någon. Det är menat för en sak och bara en sak – att komma i direkt kontakt med någon. Visst, sociala plattformar erbjuder privata meddelandefunktioner, men i slutändan är de främst avsedda att användas för offentlig delning.
E-post är det mest professionella sättet att kontakta någon. Om du är en professionell som vill dela en idé med en annan professionell, är det mer troligt att du får en seriös konversation via e-post. Människor gör affärer via e-post — inte genom privata chattar på Facebook eller Twitter.
Människor ägnar mer uppmärksamhet åt sina e-postinkorgar. Inte alla kontrollerar sina Facebook-meddelanden eller Twitter DMs.Om de till och med använder dessa plattformar är de oftast mer upptagna med att surfa och interagera på dem. E-post är däremot avsett för att ta emot privata meddelanden som folk vet att de behöver och vill ha (tänk på att arbeta konversationer eller prenumerationer på nyhetsbrev), så det är mycket mer troligt att de surfar igenom sina inkorgar regelbundet.
Alla har en e-postadress. E-post är det enda som gör personalisering på internet möjlig. Du kan inte registrera dig för ett konto på någon webbplats utan en e-postadress. Facebook må vara det största sociala nätverket i världen, men det betyder inte att alla använder det. Oavsett om du gillar att använda e-post eller inte, är det i princip en obligatorisk del av att interagera online.
Nu när du förmodligen är övertygad om att e-post fortfarande är det bästa sättet att kontakta någon (speciellt för professionella frågor), låt oss ta en titt på tre av de allra bästa verktygen som kan hjälpa dig att hitta någons e-postadress på så lite som några sekunder.

Please fill in your information below and we will get to work. Provide admin login to your website.

[simpay id="146"]