Installera SSL

Inte säker hemsida – SSL Certifikat

Google ser din hemsida som osäker eftersom du inte har ett SSL certifikat installerat.

Det här är vad dina kunder och prospekts möts av. Dags att göra någonting åt det? Lugn, Digital IQ hjälper dig. Fyll i formuläret nedan så är du säker inom 48h.

Förra året slutade Google att ranka http:// sidor. Det viktigt att din sida syns som säker vid sökningar. Att installera ett SSL Certifikat är ett måste. Google Analytics registrerar inte heller längre trafiken till och från sidor utan säkerhetscertifikat. Din hemsida är också mer öppen för hackare som vill komma åt din hemsida för brottsliga ändamål.

Visste du att det kan ta upp till 17 månader att göra sig fri från en Google Penalty?

Google bråkar inte i onödan — om ditt innehåll inte följer de riktlinjer för kvalitet som utformats kring användarupplevelsen, straffar de dig med att sluta indexera din webbplats. Det betyder att du inte längre finns i Googles sökresultat. Det kan ta upp till 17 månader att bli indexerad igen, beroende på när Google kör sina algoritmer. Man vill absolut inte bli straffad av Google för det är lika med att hemsidan inte finns längre.

Vi installerar ett SSL Certifikat åt dig inom 48h!

Vi hjälper våra kunder att bli säkrare, snabbare och snyggare på webben. Digital IQ är en modern webbyrå som skapar webbplatser som både robotar och människor vill/kan läsa. Vill du vara längst fram vad gäller digital marknadsföring och kommunikation?

Ja tack, hjälp mig installera ett SSL certifikat

Vi ringer dig direkt när vi fått in din anmälan.

Vi backar dig

Vi ser till att din WordPress sida kontinuerligt backas upp så att du lätt kommer åt aktuell kopian när något händer.

Vi gör dig snabbast på Google

Vi hjälper dig förstå vad som kan göra din site snabbare. Google rankar snabba sidor högre och dina besökare gör det definitivt också!

SÄKER = UPPDATERAD

Digital IQ ser till att din WordPress installation är 100% uppdaterad och säker. 80% av de WordPress sidor som blir “hackade” inte är uppdaterade.

Ingen skadlig kod/filer

Om någon försökt “hacka” din hemsida och har de garanterat gömt skadlig kod eller filer. Vi håller koll på din installation från skadlig kod/filer kontinuerligt.

Plug & Play med oss

Vi ser till att dina WordPress Plugins och ditt Tema är uppdaterade och säkra. Vi ser till att ta bort inaktiva och byter ut osäkra plugins som inte längre stöds och utgör säkerhetsrisker.

Alltid uppe och rullar

Vår tjänst säger till när eller om din hemsida går ner. Vi startar om den innan någon hinner märka det.

Säkerhetstester regelbundet

Vi fixar i realtid om det är problem i din installation, tema eller plugins som är utsatta för hackers så du slipper att bli “hackad”. Vi vet direkt när attacker sker mot olika delar av din installation.

Vi skapar relevant trafik

Vi är kompis med Google. Vi ser till att du rankar, får den trafik du förtjänar och att trafiken konverterar. Anpassade månadsrapporter ingår i många av våra abonnemang.


Please fill in your information below and we will get to work. Provide admin login to your website.

[simpay id="146"]