Digital marketing

Digital marknadsföring som ger resultat

“On and off page” marknadsföring

Digital marknadschef/avdelning

Hyr en digital marknadschef eller marknadsavdelning per timme, dag eller för ett längre uppdrag. Vi matchar specifika kompetenser till respektive uppdrag. Har vi inte rätt person hos oss så kan vi erbjuda en kompetens i vårt globala nätverk. Vi har lång erfarenhet att bygga upp eller bygga vidare på en marknadsfunktion eller organisation. Vi har lång erfarenhet från lokala och globala marknadsavdelningar.

Digital ad, copy eller grafisk designer

Allt behöver paketeras snyggt för att sälja. Innehåll, teknik, innehåll, teknik och mer relevant innehåll. De digitala kanalerna ställer höga krav på rätt innehåll, både tekniskt och kommunikativt. Vi kombinerar teknik, kreativitet och relevant innehåll.

Utveckling av hemsidor

Vi utvecklar hemsidor som både människor och maskiner vill/kan läsa. Vi fokuserar på det tekniska och de krav som Google ställer på hemsidor. Vi skapar innehåll läses av människor. Vi arbetar med hela processen från strategi, UX design, webb design, utveckling, innehåll till underhåll av hemsidor.

MailChimp utvecklare

Vi har lång och stor erfarenhet av att skapa, designa, programmera, bygga processer samt mallar i MailChimp. Vi hjälper dig att komma igång och skapa din första kampanj eller skapa automatiserade processer som nästan sköter sig själva.

E-post marknadsföring

E-postmarknadsföring har fått en oförtjänt negativt rykte. Rätt använt är e-postmarknadsföring den mest kostnadseffektiva kommunikationen. Till och med sociala medier använder e-post när de vill ha din uppmärksamhet. Vi hjälper dig att skapa nyhetsbrev och bearbeta dina kunder och prospekts. New Digital har e-postadresser till mer än 100 000 svenska beslutsfattare.

E-handel/webbshop

Vi har varit med från början. Vi byggde vår första webbshop 1995 till Xerox Papper. Vi är specialister på att bygga plattformar för B2B företag. Vi arbetar med WooCommerce tillsammans med WordPress som teknisk e-handels lösning.

Google Analytics och Search Console

Vi hjälper dig att förstå besökare och trafik på din hemsida. Google Analytics ger svar på vad som fungerar och vad som fungerar mindre bra. Google Search Console är ett viktigt verktyg för att förstå vilka sökningar och sökord som är relevanta till din verksamhet.

Google Ads

Vi hjälper dig att skapa Google Ads strategi, konto, sökordsplanering och annonser. Vi kan starta från grunden med strategi till fungerande konto eller så kan vi gå in och förbättra ditt befintliga konto.

Big Data/AI

New Digital har erfarenheter av det gamla och definitivt det nya. Allt vi gör har en grundtanke att passa morgondagens krav på digitala lösningar och processer. Vi arbetar med ”Big Data” och ”Machine Learning” i många av våra projekt för att skapa hävstänger i det vi gör.

Sociala Medier

Vi arbetar med alla sociala medier och sociala online kanaler.

Projektledare

Vi hjälper dig leda ditt projekt från start till mål eller så hjälper vi dig där du behöver hjälp. Vi har lång erfarenhet av att driva tekniska, digitala och kommunikationsprojekt.

Varumärkesstrateg

Vi hjälper dig med ditt varumärke från strategi till genomförande. Hyr en senior varumärkesstrateg per timme, dag eller för ett längre uppdrag. Vi matchar specifik varumärkeskompetens efter behov och krav.

Digital PR

Vi hjälper dig leda ditt projekt från start till mål eller så hjälper vi dig där du behöver hjälp. Vi har lång erfarenhet av att driva tekniska, digitala och kommunikationsprojekt.

Please fill in your information below and we will get to work. Provide admin login to your website.

[simpay id="146"]